maandag 27 oktober 2014

Muziek om eindeloos van te genieten

De Bibliotheek werd onlangs gefelicitaart. Het begrip komt nog niet voor in Van Dale's woordenboek, maar we wisten direct wat er
werd bedoeld toen we uit
Rotterdam deze feestelijke
taart ontvingen. We hebben er
met z'n allen heerlijk van gesmuld. We waren de
MuziekWebLuisterBibliotheek
van de maand geworden. Ook al zo'n raar begrip: MuziekWebLuister.

Wat is dat?
In Bibliotheek Centrum staat een computer voor u klaar met een rechtstreekse verbinding met de grootste muziekbibliotheek van ons land: de Centrale Discotheek te Rotterdam. U hebt zo digitaal de beschikking over meer dan 500.000 cd's. Dat zijn meer dan 6 miljoen tracks! Vul de naam in van een popgroep, een componist, een orkest, een bigband: wat u maar wilt. Eric Clapton, Wynton Marsalis, Zuco 103, Adele, Messiaen, Penderecki, Mozart, Sesamstraat, Hazes, Nick & Simon, de lijst is letterlijk eindeloos. Vanuit huis vindt u een aantal van deze mogelijkheden op het tabblad Muziek van onze website .

Of kijk bij Nieuw Binnen voor de nieuwste releases binnen uw favoriete muziekgenre. Meer informatie over alle stijlen binnen pop, klassiek, jazz en wereldmuziek is zo terug te vinden. U kunt de cd's reserveren en - zonder extra kosten - naar Deventer laten komen. Of ter plekke tracks beluisteren. En dat doen steeds meer leners, vandaar dus de taart.

Eigenlijk hadden we die dus met u moeten delen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten