woensdag 30 januari 2013

Laat u verrassen en verleiden in Bibliotheek Colmschate


Na twee dagen hard werken, waarbij er zo'n 10.000 boeken door de handen zijn gegaan, is Bibliotheek Colmschate weer open voor het publiek. Bezoekers zullen verrast zijn door de nieuwe indeling en de kleurrijke presentatie van de collectie. Het gedeelte dat is gericht op volwassenen is nu thematisch ingedeeld.

Houdt u van spannende boeken, dan vindt u in de wereld Spannend & Aktief alle detectives, avonturenromans en sportboeken bij elkaar. In deze afdeling staat ook de collectie boeken over computerprogramma's, coaching, marketing en het behalen van het rijexamen.

De wereld Liefde & Leven is meer gericht op de liefhebbers van familieromans, kookboeken en woninginrichting. Opvoedingsvraagstukken, gezondheidsproblemen, het bedenken van een traktatie voor school: je kunt het echt zo gek niet bedenken of we hebben er informatie over.

Bent u een liefhebber van literatuur, houdt u graag bij wat er wordt geschreven over de geschiedenis van Europa of luistert u liever naar een luisterboek, dan kunt u terecht in de wereld Literatuur & Cultuur. Ook de reisboeken staan in deze afdeling. Centraal in iedere wereld staat het focuspunt, te herkennen aan de grote beelden. Dit is de plek waar alle nieuwe boeken en dvd's per wereld, per afdeling bij elkaar staan. Laat u verrassen door deze andere opstelling en meld ons wat u ervan vindt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten