donderdag 2 augustus 2012

Ga wat nieuws leren dit jaar!

Volksuniversiteit Stedendriehoek presenteert nieuw cursusaanbod 

Haal het beste uit uw kind
De Volksuniversiteit Stedendriehoek heeft het cursusaanbod voor het seizoen 2012/2013 klaar en online gezet. Via www.vustedendriehoek.nl kunt u kiezen uit ruim 150 cursussen, variërend van digitale fotografie tot Spaans en van social media tot klassiek ballet.

Online inschrijven
De Volksuniversiteit trapt het nieuwe seizoen af op maandagochtend 1 oktober met de opvoedingscursus  Haal het beste uit uw kind in de Bibliotheek Colmschate en de cursus Computeronderhoud en beveiliging bij Markant in Apeldoorn.  Inschrijven voor deze en de vele andere cursussen kan via de website van de Volksuniversiteit Stedendriehoek.

Trendy hapjes
Ruim aanbod, meer locaties
In het nieuwe cursusseizoen kunt u kiezen uit een divers aanbod workshops en cursussen op het gebied van talen, hobby en vrije tijd, lichaam en geest, kunst en cultuur, muziek, dans en theater. Deze zijn te volgen op ruim twintig verschillende locaties verspreid in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Samenwerking Rijnbrink Groep met  cultureel-maatschappelijke partners
Om een zo uitgebalanceerd mogelijk aanbod te kunnen bieden, zoekt de Volksuniversiteit onder de paraplu van de nieuwe eigenaar Rijnbrink Groep nadrukkelijk de samenwerking met cultureel-maatschappelijke partners in de Stedendriehoek.
Voor het komende seizoen werkt de Volksuniversiteit nauw samen met  kunstencentra De Leeuwenkuil in Deventer, Markant in Apeldoorn en de Muzehof in Zutphen. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen bij de Bibliotheek Deventer, de Bibliotheek Brummen/Voorst, de Bibliotheek Noord-Veluwe,  de Graafschap Bibliotheken en CODA in Apeldoon. De intentie is om het aantal samenwerkingspartners in de toekomst verder uit te breiden.

Het Muziekatelier
ROC Aventus
De Volksuniversiteit biedt sinds 1996 diverse cursussen en workshops aan voor volwassenen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De afgelopen tien jaar gebeurde dit onder de vlag van ROC Aventus, die echter met ingang van dit jaar is gestopt met deze vorm van onderwijs. Door de tussenkomst van Rijnbrink Groep is een doorstart mogelijk gemaakt en is het nieuwe cursusaanbod een feit.


Voor het aanbod in de Bibliotheek Deventer gaat u naar het speciale tabblad van de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten