vrijdag 31 mei 2013

De Bibliotheek Deventer deelt uit!

Vanaf 1 juni is uw bibliotheekabonnement nog aantrekkelijker. U heeft al toegang tot een schat aan informatie, maar met uw Biebpas kunt u nu ook gebruik maken van heel veel aanbiedingen op het gebied van kunst, cultuur, recreatie, educatie, sport, wellness en natuur. Op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl vindt u allerlei leuke acties en voordelen, speciaal voor biebleden, op diverse plaatsen in Nederland.

De Bibliotheek Deventer waardeert het dat u lid bent en doet graag iets extra’s om uw lidmaatschap aantrekkelijk te houden. Op 1 juni sluit de Bibliotheek Deventer daarom aan bij Voordeel met je Biebpas; op vertoon van uw Biebpas krijgt u korting of een attentie bij onder andere theaters, dierenparken, musea, pretparken en festivals, inmiddels in acht provincies. Wat te denken van Archeon, Corpus, Museum Boijmans Van Beuningen, Toverland, Van Abbemuseum, Tuinen van Mien Ruys of Safaripark Beekse Bergen.

In Deventer kunt u met korting terecht bij Filmhuis de Keizer, het Historische Museum en het Speelgoed Museum. Er zit zeker iets voor u bij en er zijn steeds nieuwe aanbiedingen; kijk voor uw voordeel op www.voordeelmetjebiebpas.nl en volg ons op Facebook.

3 opmerkingen:

 1. Op de website voordelmetjebiebpas.nl is het filmhuis niet te vinden, wel de leeuwenkuil. Typefoutje??
  A Fiermas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. U heeft gelijk, maar het is gelukkig geen typefoutje. De aanbieding van Filmhuis de Keizer moest nog verwerkt worden. Inmiddels is ook dit voordeel toegevoegd en te vinden op http://www.voordeelmetjebiebpas.nl/alle-voordelen/plaats/deventer/

   Verwijderen
 2. volgens de website voordeel met je biebpas moet het biebpas logo op je biebpas staan. Bij mij is dat niet het geval, krijg ik dan toch korting, of moet ik m'n pasje omruilen voor een nieuw?

  BeantwoordenVerwijderen