vrijdag 5 juni 2015

Meer blauw in de Bieb : een ode aan de politie in de Maand van het Spannende boek

Ze zien wat anderen niet zien. Ze zijn sneller, slimmer en doortastender - al zijn ze soms een tikkeltje cynisch geworden door hun vak. Maar bovenal zijn ze onmisbaar. In het echte leven én in de literatuur. Want wat zouden we zonder Wallander moeten? Of De CockInspector Morse? Of Maigret en al die andere beroemde en minder beroemde rechercheurs?

Daarom brengt de bibliotheek tijdens Juni - Maand van het Spannende boek graag een ode aan de politie, onder het motto: Spannende zaken - Politieverhalen in boeken. Zo staan dit keer eens niet de misdadigers centraal, maar hun bestrijders. De fictieve én de echte. Want tussen de schrijvers van de misdaadromans zitten heel wat professionals: Appie Baantjer, Carina van Leeuwen, Joop van Riessen en natuurlijk Simon de Waal. Dus: meer blauw in de bibliotheek!

Zijn dit ook de verhalen die u graag leest? En wat zijn uw favorieten? In de Deventer bibliotheken vindt u op de diverse displaytafels een groot aanbod aan politieverhalen en andere spannende boeken.Heeft u een boek gelezen, laat dan op de wikkel uw commentaar achter als tip voor anderen. Spannend om te lezen wat uw warme aanbevelingen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten