donderdag 30 januari 2014

Voorlezen, zingen en dansen met Krrrr...okodil

De Nationale Voorleesdagen duren nog tot en met 1 februari. Morgen kunt u de Gele Verhalenbus bezoeken in de Bibliotheek Centrum en Diepenveen. Stap met uw kind in de mooie bus om naar een verhaal te luisteren.

Tijdens onze BoekStart inloopochtenden in Keizerslanden en Zandweerd is er ook aandacht besteed aan het prentenboek van het Jaar, Krrrr...okodil, geschreven door Catherina Rayner. Dit boek staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Muziekdocente Nelleke Roozenbeek gaf in de Bibliotheek Keizerslanden en woonzorg- en wijkcentrum St. Jurriën (Zandweerd) een muziekworkshop, waarbij Krokodil ook een grote hoofdrol vervulde. De beide workshops werden druk bezocht door jonge kinderen uit de wijk, hun (groot)ouders en de kinderopvang.

Jonne van Ooijen, één van onze voorleesvrijwilligers, schreef over de muziekworkshop in Keizerslanden:
"Gezellig en drukke bezochte workshop. Veel nieuwe gezichten, maar natuurlijk ook wat vaste. Twee kindjes van Brabbel (kinderdagverblijf in Keizerslanden). Het boek Krrrr...okodil werd uiteraard voorgelezen in het kader van De Nationale Voorleesdagen. Leuke liedjes en bewegen erbij."
Ook in St. Jurriën was het een gezellige boel. Kinderen van kinderdagverblijven RC Kids en Sam & Abeltje dansten vrolijk mee met Krokodil.

Geniet mee van mijn fotopresentatie om een indruk te krijgen hoe leuk het was!

2 opmerkingen:

  1. Die stralende gezichtjes, daar doe je't voor natuurlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, inderdaad Reinhilde! Het is gewoon geweldig om zoiets te mogen organiseren.

    BeantwoordenVerwijderen