donderdag 28 november 2013

Voordelig naar het Burgerweeshuis!

Als kado aan onze leden kunnen zij vanaf 1 juni van dit jaar korting krijgen bij diverse culturele instellingen en evenementen door heel Nederland. Op de website van Voordeel met je Biebpas is in te zien van welke kunstzinnige, culturele, recreatieve, educatieve of sportieve aanbiedingen gebruik kan worden gemaakt. In Deventer konden leden al met korting terecht bij Filmhuis de Keizer, het Historisch Museum en het Speelgoed Museum. Onlangs is daar nog een interessante organisatie aan toegevoegd, namelijk poppodium Burgerweeshuis.

Burgerweeshuis biedt bibliotheekleden maandelijks de kans om met korting concerten bij hen te bezoeken. In het verleden zijn dit concerten geweest van bijvoorbeeld Janne Schra, The Excitements en Shantel & Bucovina Club Orkestar. Van de concerten die door het Burgerweeshuis worden uitgekozen voor Voordeel met je Biebpas, worden dossiers op de wiki van de Bibliotheek Deventer geplaatst. 

De dossiers in de wiki bevatten een kleine biografie over de betreffende artiest, links naar websites en sociale media, muziekfragmenten in audio en beeld, recensies en informatie over het concert dat zij in het Burgerweeshui zullen gaan geven. Genoeg informatie dus om je lekker in te lezen alvorens een concert te bezoeken!

Momenteel staan er nog weinig dossiers op, maar naarmate er meer aanbiedingen volgen zal deze muziekwiki steeds verder uitgroeien tot een volwaardig 'muzikipedia' vol informatie over nationale en internationale, bekende en minder bekende artiesten. Zojuist is er bijvoorbeeld een dossier over Di-rect online gezet. Zij spelen 12 december aanstaande in het Burgerweeshuis. Taymir, de band die onlangs een 3FM megahit te pakken had met hun single ‘Aaaaah’, speelt in het voorprogramma.
Wilt u als lid graag naar een concert dat geselecteerd is voor Voordeel met je Biebpas, dan kunt u op vertoon van uw bibliotheekpas €2,-- korting krijgen. Koopt u kaarten aan de kassa, dan hoeft u slechts uw pas te laten zien. Koopt u de kaarten liever online, dan kunt u tijdens het bestellen CJP/Studentenkorting aan vinken.

Houd voor nieuwe ontwikkelingen deze blog in de gaten, want er beloven nog veel bijzonder concerten aan te komen. Binnenkort zal er bijvoorbeeld een zeker kalend ‘Heideroosje’ in het zonnetje worden gezet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten