vrijdag 8 augustus 2014

ZomerBieb woensdag 6 augustus


Woensdag 6 augustus gingen we in de Annie M.G. Schmidtzaal voor de 5e keer dit seizoen van start met de ZomerBieb activiteiten. Er waren dit keer ongeveer 45 bezoekers, kinderen met hun ouders, oppas en opa’s en oma’s om samen een middagje leuke en creatieve activiteiten in de bibliotheek te ondernemen.

Er werd geknutseld onder begeleiding van Reinhart Voulon van Techniki waarbij kinderen met oud speelgoed creatief aan de slag gingen en nieuwe speelmaterialen produceerden.

Samen met onze collega Gerry Bielderman maakten weer een ander groep kinderen leuke kunstzinnige schilderijen die ze naderhand mee naar huis mochten nemen.

Wat bij de jeugdige deelnemers en sommige ouders zeker in de smaak viel was het onderdeel koekjes versieren met Petra van ons Koek en Boekcafé.

Een vast onderdeel van de Zomerbieb is elke keer de vertoning van een leuke jeugdfilm. Ook dit keer was er veel belangstelling voor de filmvoorstelling.

Volgende week woensdagmiddag 13 augustus is de laatste ZomerBieb van dit seizoen. Dus we zien jullie volgende week graag weer bij ons in de bibliotheek terug… en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten