dinsdag 28 mei 2013

Computerhulp HCC stopt vanwege minder vragen

Jarenlang gaven ze elke eerste vrijdag van de maand deskundig advies over het gebruik van computers, de (voornamelijk) mannen van de Hobby Computer Club Deventer. Eerst op de zolder van de Bibliotheek Centrum en vanaf 2102 op de eerste verdieping. Dat laatste zou een aanzuigende werking moeten hebben, want heel veel vragen waren er niet meer. De balans is inmiddels opgemaakt. De kennis van computers is blijkbaar zo groot dat een speciale inloopmiddag niet meer nodig is. Althans, niet meer op diverse plekken in Deventer. De inloopmiddagen in de Lindeboom in Schalkhaar (naast de bibliotheek) blijven bestaan.

Voor de Bibliotheek Centrum komt er een eind aan een prettige samenwerking met de HCC. Althans een actieve samenwerking, want de banden worden weer aangetrokken als blijkt dat een van beide partijen daar behoefte aan heeft. 

We danken de leden van de HCC voor het onvermoeibaar en enthousiast delen van hun kennis en wensen ze veel succes met al hun werkzaamheden en natuurlijk hun grote hobby, de computer.

Op de website van de HCC Deventer kunt u terecht voor meer informatie over de activiteiten van de club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten