woensdag 28 november 2012

Ontdek e-books met 'Lees Meer'

Op 1 december introduceert de Bibliotheek 'Lees Meer', de nieuwe manier om e-books te ontdekken. Via de website www.bibliotheek.nl/leesmeer kan iedereen e-books vinden die gekoppeld zijn aan een locatie of thema.

Specialisten van de bibliotheken hebben voor 'Lees Meer' een gevarieerd aanbod van e-books samengesteld. E-books die u zou willen lezen na bijvoorbeeld een bezoek aan een museum of voorstelling. Deze locatiegebonden variant van 'Lees Meer' gaat van start op bekende plekken in Rotterdam en de provincie Gelderland. Denk aan de Kunsthal, het Openluchtmuseum en het Luxor Theater. U herkent de plekken met een 'Lees Meer'-aanbod aan de affiches die er hangen.

Voor in de trein, bus of metro is een speciale selectie gemaakt van korte verhalen en romans. Handig voor onderweg. Daarnaast heeft de Bibliotheek een aanbod gericht op diverse thema's zoals koken. Leuk als u lekker in de keuken staat te kokkerellen en u nog meer ge├»nspireerd wilt raken.

Ontdek alle locaties en thema's met een speciale e-books collectie op www.bibliotheek.nl/leesmeer. Vanaf 1 december 2012 kan iedereen daar terecht en gebruikmaken van 'Lees Meer'. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek. Het enige wat u moet doen, is u eenmalig gratis aanmelden op de site.

De e-books van 'Lees Meer' zijn gewoon te lezen op een tablet, smartphone of computer met een recente browser te lezen. De meeste e-readers met een browserfunctie zijn ook geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten