maandag 31 augustus 2015

Hebben wij uw (juiste) mailadres?

Herinnerings- en reserveringsberichten vanaf 1 oktober standaard via de mail

De Bibliotheek Deventer wil graag het aantal berichten per post tot een minimum beperken. Dat betekent dat we zoveel mogelijk per e-mail gaan verzenden. Vanaf 1 oktober krijgt iedereen waarvan we een mailadres hebben, meldingen dat er een reservering opgehaald kan worden in zijn inbox. Datzelfde geldt voor meldingen die u eraan herinneren dat de leentermijn van uw boeken of dvd's verlopen is.

Controleer uw gegevens
De twee belangrijkste redenen om zoveel mogelijk digitaal te verzenden zijn kostenbesparing en milieuvriendelijkheid. Om dat te bereiken hebben we u nodig. Krijgt u nu kaartjes in de bus dan vragen wij u het volgende:

Ga naar www.obdeventer.nl/mijn-bibliotheek en kijk bij 'Mijn gegevens' of wij een e-mailadres van u hebben en controleer of het actueel is. Hebben wij geen mailadres dan vragen wij u vriendelijk er eentje toe te voegen. Wilt u dit ook samen met uw eventuele kinderen controleren?

Let op! Heeft u geen e-mail dan krijgt u de kaartjes gewoon via de post.
Als u nu al de reservering- en herinneringsberichten per mail krijgt hoeft u niets te doen.

Wij helpen graag
Heeft u vragen of kunnen wij u helpen met het controleren van de gegevens bel dan de klantenservice: 0570 675711. Langskomen kan natuurlijk ook. Aan de inlichtingenbalie helpen wij u graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten