woensdag 26 augustus 2015

Bent u betrokken bij de bibliotheek?

Word lid van BiebPanel, het klantenpanel van de gezamenlijke bibliotheken. Het is dé kans om mee te denken en uw mening te geven over van alles wat te maken heeft met de bibliotheek. We hebben uw mening nodig. De klant is koning en u, als klant, weet het beste op welke aspecten de bibliotheek haar dienstverlening kan vernieuwen en verbeteren. Deelname aan BiebPanel kost weinig tijd en de antwoorden worden anoniem verwerkt.

Vier maal per jaar ontvangt u een online vragenlijst over allerlei zaken die spelen bij de bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, onze dienstverlening en activiteiten. U laat weten wat u goed vindt of juist anders wilt en wij gebruiken de uitkomsten om onze dienstverlening te verbeteren. De resultaten worden teruggekoppeld, zo blijft u op de hoogte wat wij hebben gedaan naar aanleiding van uw mening.

Jongeren en mannen zijn wat ondervertegenwoordigd.
Wij nodigen ook hen uit lid te worden van BiebPanel
Er nemen inmiddels al 91 bibliotheken deel aan BiebPanel, een van de grootste klantenpanels van Nederland. De Bibliotheek Deventer doet sinds 2012 mee. Elke drie maanden nemen 250 tot 300 mensen de moeite de vragen te beantwoorden. Daar zijn we heel blij mee. De uitkomsten zijn soms naar verwachting, maar vaak ook verrassend. We kunnen wel bedenken wat u als klant wilt, maar uiteindelijk staan we niet in uw schoenen.

Omdat er zoveel bibliotheken meedoen aan BiebPanel kunnen we ons ook vergelijken met die andere bibliotheken. Het nodigt uit tot onderzoek en overleg en vaak ook tot het zetten van een stapje extra als we negatief uit de pas lopen. Uiteraard zijn we trots als we er juist positief uitspringen.

Kortom, uw mening houdt ons scherp. Daarom doen we graag een beroep op uw betrokkenheid bij de Bibiotheek Deventer. Word nu lid van BiebPanel. Wij zijn er blij mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten