vrijdag 2 januari 2015

BiebPaneldeelnemer van het eerste uur Albregts wint jaarabonnement

Al vijf jaar vult de heer Albregts uit Colmschate de enquêtes van BiebPanel in die gaan over allerlei aspecten van de bibliotheek. Dat is bijna vanaf het begin en dus is het extra leuk dat hij de winnaar is van een gratis jaarabonnement van de Bibliotheek Deventer. Op 30 december ontving Albregts, die samen met zijn familie naar de Bibliotheek Colmschate was gekomen, een bos bloemen als symbool voor een jaar lang gratis lenen. De prijs werd overhandig door Conny Tool van de bibliotheek. Zij zorgt ervoor dat de Bibliotheek Deventer acties onderneemt naar aanleiding van de uitkomsten van de enquêtes.

Dat de bibliotheek in een actie- en verbeterplan laat zien dat ze daadwerkelijk aan de slag gaat met de bevindingen uit BiebPanel is voor Albregts één van de redenen dat hij nu al vijf jaar meedoet. De ervaring leert hem dat het zelden voorkomt dat deelnemers aan een panel kunnen zien welke effecten hun gezamenlijke mening heeft.

De heer Albregts en zijn gezin ontvangen uit handen van Conny Tool in de Bibliotheek Colmschate het gratis jaarabonnement. Net als zijn vrouw en beide zonen maakt hij veel gebruik van de bibliotheek.
Leden van het Biebpanel vullen vier keer per jaar per e-mail een online vragenlijst in. Het voorziet bibliotheken van actuele klantinformatie op allerlei voor de bibliotheek relevante gebieden. Met ruim 25.000 leden is het één van de grootste klantenpanels van Nederland. In Deventer doen zo’n 600 mensen mee.

Meer uitleg over BiebPanel en de resultaten en actiepunten voor de Bibliotheek Deventer staan op de website van de bibliotheek. Hier vindt u ook een verwijzing naar de landelijke pagina van BiebPanel waar u zich kunt aanmelden als lid. U bent van harte welkom, want de Bibliotheek Deventer stelt uw mening zeer op prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten