zaterdag 7 december 2013

Aaaaah met korting naar Di-rect!

n 2014 verschijnt het nieuwe album van Di-rect. Tijdens de clubtour in het najaar van 2013 zal de band alvast veel nieuw werk ten gehore brengen. De video van de nieuwste single ‘Where we belong’  is alvast te bekijken op de website van de Haagse rockband. Voor dit nummer is Di-rect de samenwerking aangegaan met de Nederlandse DJ Fedde le Grand, wat resulteerde in een originele popsong met prachtige videoclip.

Op donderdag 12 december zal  Di-rect Poppodium Burgerweeshuis aandoen. Zij zullen hierbij vergezeld worden door een veelbelovende opkomende Haagse rockband, genaamd Taymir. Onlangs scoorde Taymir een 3FM megahit met hun single ‘Aaaaah’ en binnenkort zullen ze als 3FM serious talent optreden op het Noorderslag festival in Groningen.

Maak gebruik van uw biebpas om met korting deze twee grootsche rockbands te gaan bezichtigen. Koopt u kaarten via de website, vink dan CJP/studentenkorting aan. Koopt u ze aan de kassa, laat hierbij dan uw biebpas zien. Donderdag 12 december kunt u voor de bescheiden prijs van 19 euro een avond vol knarsende gitaren, dansende krullenbollen en rondvliegende drumstokken beleven. Wilt u zich alvast inleven, neem dan een kijkje op de wikipagina’s van Di-rect of Taymir. Als deze bands u aanspreken, vind u het misschien ook wel leuk om op donderdag 19 december naar voormalig Heideroosje Marco Roelofs te gaan. Ook hier krijgt u weer korting met uw biebpas.

Wij van de Bibliotheek Deventer wensen u alvast een fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten